Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Storingsdiagnose

Goed onderhoud en degelijk onderhoud gaat in de auto’s van tegenwoordig gepaard met de nodige apparatuur. Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler en veiliger, maar vooral ook ingewikkelder geworden. Om deze elektronica te regelen hebben de auto’s van de laatste jaren dan ook een of meer computers aan boord, genaamd ECU (Electronic Control Unit). Moderne voertuigen zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met verschillende systemen zoals benzine of diesel common-rail, ABS, ESP, airbags, airconditioning enzovoorts en wanneer er zich problemen voordoen in een dergelijk systeem is de traditionele multimeter met de bijbehorende elektrische schema’s niet meer adequaat. Daarom is het steeds vaker nodig om de ECU’s uit te lezen met behulp van diagnoseapparatuur.

Een goede werkplaats uitrusting is dus een must. Om een goede diagnose te stellen en exact te weten welke reparatie(s) noodzakelijk zijn maakt Autotechniek Oldenzaal daarom gebruik van de nieuwste hard- en software van Delphi Automotive.

99% van de aangeboden auto’s uitgevoerd met een OBD-systeem (Onboard Diagnostics) kunnen volledig uitgelezen worden. Het is dus niet meer zo dat enkel je dealer je auto kan uitlezen.

Bovendien beschikt onze apparatuur over een extra functie van het Live Dataloggen, dit houd in dat er een proefrit met de auto word gemaakt en de meetwaardes worden opgeslagen. 
Deze gegevens zijn daarna uit te lezen vanaf grafiek of cijfermatige weergave.

Klantenservice

Bedrijfsinformatie

  • Hinmanweg 9y
  • 7575BE Oldenzaal
  •  
  • Telefoon:
  • +31 (0) 642 40 86 03
  •  

 

U kunt online via uw bank betalen